Вийшов перший номер парафіяльного вісника

З нагоди завершення 2017 року, в парафії блаж. свщмч. Миколая Чарнецького був виданий перший номер вісника, у якому ми спробували коротко представити структуру нашої спільноти, її служіння, стан душпастирських і господарських справ, поділитися планами на найближче майбутнє.

На вісьмох сторінках тут було розміщене вітання зі святами, коротка історична довідка парафії, здійснений аналіз душпастирського служіння протягом минулого року у напрямках навчання, освячення і дияконії, короткий опис і координати мирянських спільнот, які діють при парафії, згадані різні особливі події, які відбувалися протягом року. Також тут поміщений огляд справ, пов’язаних з будівництвом храму, які вдалося здійснити протягом минулого року, плани на наступний рік, опис доходів і витрат парафії за минулий рік і контакти.

Примірники вісника розповсюджувалися серед парафіян і гостей під час Йорданських душпастирських відвідин, також кожен бажаючий і зараз може безкоштовно взяти примірник у нашій каплиці. Сподіваємося, що перший номер вісника започаткує традицію подальшого видання друкованого слова у нашій парафії для кращого проголошення Євангелія, ознайомлення вірних з катехизмовими правдами, повідомлення про різні важливі події з парафіяльного життя.

При цій нагоді, запрошуємо бажаючих до співпраці. Так нам, Господи, допоможи!