«ТРУДОВІ БДЖОЛИ» В ДІЇ

Впродовж грудня та початку січня, при нашому храмі активно працювала благодійна творча майстерня «Різдвяний подарунок». На заняттях діти, підлітки, а також інколи і їхні батьки, розмальовували медові пряники кольоровими помадками, виготовляли різдвяні листівки та інші прикраси в різних техніках «хенд-мейду». Загалом розмалювали більше 300 пряників, одна частина з яких була реалізована на передріздвяних ярмарках у храмі, інша – подарована у виправні заклади, військову частину. Та більшість виробів поїхала в зону АТО, де стала приємною несподіванкою для наших воїнів.

Метою творчої майстерні був розвиток духовних цінностей: милосердя, співчуття, співпереживання, розвиток глибинного та свідомого розуміння того, що молитва без добрих діл мертва. Також важливими були згуртування дитячої парафіяльної спільноти, залучення до неї нових членів, розвиток творчого мислення та здібностей дітей, змістовне і цікаве проведення вільного часу.

За співпрацю і матеріальну підтримку дякуємо ГО «Майдан Стрийщини», а за ідею та проведений свій перший майстер-клас – педагогу підгірцівської школи-інтернату п. Ірині Стасів.


Галина Горін
та члени дитячого  крила
«Трудові бджоли» 
ГО  «Майдан Стрийщини»