Молитовна поїздка парафіян до села Добрівляни

У неділю, 15 жовтня 2017 року, відбулася молитовна поїздка дітей нашої парафії, разом з їхніми батьками, до старовинної церкви Воздвиження Чесного Хреста в селі Добрівляни.

Під час поїздки діти мали можливість ознайомитися зі старовинною дерев’яною церковцею, що є пам’яткою архітектури державного рівня. Дата збудування цього храму точно невідома, але, за припущеннями, вона сягає XVI ст.

У старенькому храмі юні паломники, спільно зі своїми батьками, помолилися Молебень до Пресвятої Богородиці, під час якого мали можливість висловити і власні намірення. Дитячі прохання були різними: молилися за наших мужніх воїнів, які перебувають в зоні АТО, за мир в Україні, за своїх батьків і родичів, за успіхи у навчанні, за Божий провід у будівництві нашого храму тощо.

Після Молебню, паломники мали можливість почути унікальну історію про цей старовинний храм, а відтак перейшли до нового храму, де отець Володимир Галанчак, сотрудник парафії у Добрівлянах, продовжив розповідь про розвиток будівництва і встановлення вже мурованої церкви. Також, прочани почули про старовинну Добрівлянську ікону Матері Божої та хрест, який знаходиться у новій святині.

Ми висловлюємо щиру подяку всім, хто долучився до проведення цієї поїздки і хто брав у ній участь!

ФОТО: