Молитовні чування для молоді


Ввечері, 28 серпня 2017 року, в нашій парафії відбувалися молитовні чування для молоді, які були присвячені 125-річчю з дня народження патріарха Йосифа Сліпого, у контексті року його пам’яті в УГКЦ.

Чування розпочалися з Вечірні, під час якої усі бажаючі, а особливо учні та студенти перед початком навчального року, мали нагоду приступити до Тайни Покаяння (Сповіді). Відтак, після вступного слова священика, була нагода роздумати над життєвим подвигом патріарха Йосифа під час презентації з піснями.

Після невеликої перерви і розминки, поділившись на групи, учасники чувань взяли участь в обговоренні на тему, яким молодь бачить священика у сучасному світі, а після оголошення думок, відбулася молитва у стилі Тезе.
Чування завершилися Божественною Літургією, в часі якої молилися за провід Святого Духа і Його щедрі плоди у наших парафіяльних спільнотах.

За допомогу в проведенні чувань  щиро дякуємо гостям: братам семінаристам та аніматорам і молоді парафії свв. Володимира й Ольги м. Стрия. Також особлива подяка регенту дитячого хору парафії, за музичний супровід чувань.


ФОТО:









ВІДЕО: