Декада милосердя в парафії

З благословення адміністратора парафії о. Олега Овсяника, з 2 по 10 серпня 2017 року, в нас проходила Декада милосердя, яка охопила різні заходи. Так, парафіяни активно долучились до акції збору дитячих речей, солодощів, української літератури тощо, які будуть відправлені у м. Волноваху Донецької області.

Також було проведене креативно-розвивальне заняття для дітей і підлітків, які оформлювали плакати «Свій до свого по своє…» та «Святині Західної України» в подарунок дітям, які проживають у зоні АТО. А на завершення декади, відбувся майстер-клас з виготовлення листівок для наших захисників на Сході, після чого діти, дорослі та гості-воїни взяли участь у Молебні за мир в Україні.

Продовженням дійства стало пригощання смаколиками і вечірня ватра з іграми-руханками та патріотично-духовними піснями. Завершальним акордом декади була передача зібраних речей ГО «Майдан Стрийщини» для відправлення на Схід.

Та молитва за Україну в нашій парафії триває далі. Особливо запрошуємо долучатися до неї під час успенського посту (з 14 по 27 серпня) – щодня, у будні та свята, о 18:00 год.


Ірина Ільків

ФОТО: