Відбулася презентація життєвого подвигу блаж. Василія Величковського

У неділю, 23 липня 2017 року, ми вітали в парафії сімю Олега і Тетяни Чихарівських зі Львова, які прибули до нас з презентацією життєвого подвигу блаженного священномученика Василія Величковського. Після кожної Божественної Літургії у храмі, наші парафіяни і гості слухали розповідь про блаженного, яка супроводжувалася фотопрезентацією.

Далі презентації присутні мали нагоду помолитися перед часточкою мощей блаженного Василія, яку привезли зі собою доповідачі, приступити до помазання єлеєм, просячи у Господа допомоги в потребах, за молитвами блаженного, а також отримали буклети, повязані з його життєписом. Розмова з дітьми, після Літургії з їх особливою участю, відбувалася у формі інтерактиву.

Знайомство з життями святих, особливо блаженних українських новомучеників, ще раз підтверджує, що святість доступна кожному і її осягає той, хто є вірний Богові як під час випробувань, так і в звичайних життєвих обставинах.


Подружжя Олега і Тетяни, з благословення оо.редемптористів та митрополита львівського Ігоря, відвідують парафії УГКЦ в Україні і за кордоном, поширюючи набожність до блаженного Василія Величковського. На згадку про ці відвідини, гості подарували книги та інші матеріали про блаженного для нашої парафіяльної бібліотеки.

ФОТО: