Запрошуємо на катехитичні зустрічі!

З вересня місяця 2016 року, в нашій парафії відновилися катехитичні зустрічі для дітей 1-5 класів. Заняття проводяться у цікавій формі, в основі якої методи бесіди, гри, малювання, співу, відбувається перегляд мультфільмів і фільмів, виконання духовно-християнських пісень. Діти отримують цікаві домашні завдання. При цьому, до участі у заняттях активно долучаються і батьки дітей. Зустрічі відбуваються щонеділі о 12:15 год. (відразу після закінчення Святої Літургії).

Також нагадуємо, що кожної суботи о 10:00 год. (у першу суботу місяця – об 11:00 год.) відбуваються катехитичні заняття для дітей 6-8 класів на основі програми «З нами Бог». Окрім того, діти, зорганізовані у парафіяльну спільноту «Діти світла» гуртуються у спільних різноманітних заходах, святкуваннях, прощах та ін. Принагідно відбуваються катехизації дорослих. Маємо у планах розпочати катехизацію молоді.

Запрошуємо всіх бажаючих до участі і до допомоги. Принагідно дякуємо всім, хто долучається до проведення катехизацій своїм служінням!